Xiaomi onthult renders en cameraspecificaties van 14 Ultra-model

Xiaomi-oprichter Lei Jun heeft onlangs enkele renders gedeeld van de langverwachte Xiaomi 14 Ultra, een opvallende toevoeging aan de reeks vlaggenschiptelefoons van het bedrijf. De renders tonen zowel de zwarte als de witte variant van het toestel vanuit verschillende hoeken, waardoor fans een voorproefje krijgen van het design voordat het officieel wordt gelanceerd. Opvallend is dat de achterzijde van de Xiaomi 14 Ultra veel gelijkenissen vertoont met zijn voorganger, de 13 Ultra, vooral wat betreft het grote camera-eiland met vier camerasensoren.

Wat echter direct in het oog springt, is het ontbreken van de knik onder het camera-eiland die wel aanwezig was bij de 13 Ultra. Deze knik, die sommige gebruikers als storend hebben ervaren, lijkt te zijn weggelaten bij de 14 Ultra, waardoor het ontwerp een meer gestroomlijnde uitstraling krijgt. Lei Jun heeft ook enkele details vrijgegeven over de specificaties van de zoomlens van de nieuwe smartphone. Zo zal de Xiaomi 14 Ultra worden uitgerust met twee telelenzen, waarvan één is voorzien van een 50-megapixel Sony IMX858-sensor met een brandpuntsafstand van 75 mm en de andere een 120mm-periscooplens.

De 75mm-lens stelt gebruikers in staat om tot 3,2 keer in te zoomen met een diafragma van f/1.8, terwijl de periscooplens een zoom van 5 keer mogelijk maakt met een diafragma van f/2.6. Deze indrukwekkende cameraspecificaties beloven een verbeterde fotografie-ervaring voor gebruikers van de Xiaomi 14 Ultra, waardoor ze scherpe en gedetailleerde beelden kunnen vastleggen, zelfs bij verre onderwerpen.

De Europese lancering van de Xiaomi 14 Ultra staat gepland op 25 februari, waarbij Xiaomi-fans en tech-liefhebbers in Europa eindelijk de kans krijgen om het langverwachte toestel in handen te krijgen en te ervaren wat het te bieden heeft. Met zijn geavanceerde camera’s en verfijnde design lijkt de Xiaomi 14 Ultra veelbelovend en zal het naar verwachting een populaire keuze worden onder smartphonegebruikers die op zoek zijn naar een krachtig en veelzijdig toestel.

Releated

WiiM introduceert Ultra en Amp Pro op High-End München Show

Streaming-audiospecialist WiiM blijft indruk maken met de lancering van twee nieuwe producten tijdens de High-End München Show, een tentoonstelling waar audioapparatuur getoond wordt waar de meesten van ons alleen maar van kunnen dromen. Gelukkig zijn de streamers van WiiM niet buitensporig geprijsd, en deze twee nieuwe producten vormen daar geen uitzondering op. De lancering van […]

Samsung Geeft Kritische Update Voor Miljoenen Galaxy Gebruikers

Naarmate april nadert, is de vraag voor Galaxy-gebruikers of de naadloze update die we Samsung eindelijk zagen toepassen – tenminste op de A55 – in maart zich zal uitbreiden naar andere apparaten nu de maandelijkse updatecyclus zich naar april verplaatst. In plaats van de telefoon te pauzeren terwijl een update wordt gedownload en geïnstalleerd, of […]