Alles wat Apple aankondigde tijdens de WWDC 2024 keynote, inclusief Apple Intelligence en een make-over voor Siri

Het is weer tijd voor de WWDC 2024 keynote! Elk jaar trapt Apple zijn Worldwide Developers Conference af met een paar uur aan rechtstreekse aankondigingen, zoals de langverwachte Apple Intelligence en een make-over voor de slimme AI-assistent, Siri. We verwachtten dat veel van deze aankondigingen zouden draaien om de kunstmatige intelligentie-ambities van het bedrijf, en Apple stelde niet teleur. We brengen je ook nieuws over Vision Pro en veel updates van functies.

Ontwikkelaars kunnen, zoals gebruikelijk, hardware- en software-updates verwachten, evenals enkele andere items die we aanvankelijk dachten dat onthuld zouden worden. Brian Heater ging ook naar Equity om hierover te praten. Ga nu zitten en ontspan terwijl het team al het belangrijkste nieuws in een gemakkelijk te lezen overzicht doorneemt.

Apple Watch voegt eindelijk een functie toe die ik al jaren vraag

Brian Heater schrijft over zijn consistente verzoek aan Apple voor een bepaalde functie: de mogelijkheid om je activiteitsringen te pauzeren. Als je ziek bent, op een internationale vlucht zit, of merkt dat je om 9 uur ’s avonds je pols heftig schudt om je ringen te sluiten, kun je nu je voortgang pauzeren via de Watch of via de gekoppelde iPhone-app.

De apps die Apple heeft ‘Sherlocked’ op WWDC 2024

Apple is de laatste tijd druk bezig geweest en kondigde eerder deze week een reeks nieuwe functies aan voor zijn verschillende apparaten. Maar veel van die functies waren al tot op zekere hoogte beschikbaar op Apple-apparaten via apps van derden. Net als de afgelopen jaren zullen we dus de ideeën onderzoeken die Apple in deze updates heeft ‘Sherlocked’.

Waarom Apple een kleine-model aanpak kiest voor generatieve AI

Het bedrijf heeft sindsdien een deel van wat zijn aanpak van generatieve AI anders maakt onthuld. Ten eerste is er de reikwijdte. Veel van de meest prominente bedrijven in deze ruimte hanteren een ‘groter is beter’-aanpak voor hun modellen.

Apple’s AI, Apple Intelligence, is saai en praktisch — daarom werkt het

In plaats van gebruikers te overweldigen met te veel AI-functies, rolt de techgigant uit Cupertino AI zorgvuldig uit waar het nuttig kan zijn. Dat betekent dat de technologie niet wordt opgenomen waar het een bedreiging zou kunnen vormen voor de zorgvuldig samengestelde consumentenervaring van het gebruik van een Apple-apparaat.

Releated

Huawei Bereidt Zich Voor op Smartwatch Aankondiging op 19 September

Huawei heeft een aankondiging gepland voor 19 september in Barcelona, Spanje. Tijdens dit evenement, dat veel aandacht trekt, zal het technologiebedrijf naar verwachting nieuwe producten introduceren, waaronder de nieuwste slimme horloges uit de Watch GT 5-serie. De Watch GT 5 zal naar verwachting worden geleverd met TrueSense, een geavanceerd gezondheidssysteem dat nauwkeurigere metingen van gezondheidsprestaties […]

Apple Stopt met het Ondertekenen van Eén van de Laatste Updates voor iOS 17, Downgrade Niet Meer Mogelijk

Apple heeft al bèta-versies van de aankomende iOS 18-update uitgebracht, maar dat betekent niet per se dat het bedrijf stopt met het ondersteunen van oudere apparaten. Apple brengt vaak nieuwe updates uit voor oudere softwareversies. Hoewel deze updates geen nieuwe functies bevatten, wil het bedrijf ervoor zorgen dat ze up-to-date zijn met privacy- en beveiligingsoplossingen. […]