OKX Breidt Zijn Diensten uit naar Nederland met Crypto Wallet en Exchange

OKX, een wereldwijd cryptocurrency exchange platform, heeft aangekondigd dat het zijn diensten in Nederland lanceert. Nederlandse klanten hebben nu toegang tot spot trading, inclusief het kopen en verkopen van cryptocurrencies, evenals conversiediensten voor meer dan 150 digitale activa, waaronder meer dan 60 crypto-euro paren.

Daarnaast is de OKX Wallet beschikbaar voor Nederlandse klanten, wat hen een toegangspoort biedt tot de Web3-wereld en hen volledige controle geeft over hun crypto-activa.

Directe Euro Transacties

Integratie met iDEAL, het online betalingssysteem in Nederland, stelt klanten in staat om euro’s onmiddellijk en kosteloos op hun OKX-accounts te storten en op te nemen. Daarnaast zijn stortingen en opnames via de Single Euro Payments Area (SEPA) ook kosteloos beschikbaar.

Nederland beschikt over een levendige gemeenschap van crypto-enthousiastelingen, variërend van nieuwkomers tot ervaren handelaren en langetermijninvesteerders. Bekend om hun vroege adoptie van technologie, nemen de Nederlanders actief deel aan de crypto- en Web3-gemeenschappen.

Ondertussen heeft OKX zijn aanvraag voor een vergunning om virtuele activadiensten aan te bieden in Hong Kong ingetrokken, zoals gemeld door Finance Magnates. Het bedrijf zal de gecentraliseerde handel in virtuele activa voor inwoners van Hong Kong per 31 mei 2024 stopzetten, volgens de informatie op hun website.

Aanwezigheid in Nederland met Nalevingsmaatregelen

De reputatie van het land als een kenniseconomie, technologische innovatie en investeringsklimaat, gecombineerd met wereldklasse design thinking, maakt Nederland een aantrekkelijke markt voor OKX.

Het bedrijf is van plan om zijn lokale team uit te breiden onder leiding van Benelux Regional Manager Roy van Krimpen, met de focus op het aantrekken van top talent om duurzame groei en nauwe betrokkenheid bij de gemeenschap te waarborgen.

Het bedrijf heeft een registratie als cryptodienstverlener bij De Nederlandsche Bank voor zijn gecentraliseerde exchange platformdiensten in Europa, samen met een vergunning voor virtuele financiële activadiensten in Malta.

Releated

Qualcomm’s Snapdragon X Plus Belooft Concurrentie met Apple’s M3

Qualcomm’s Snapdragon X-serie van chips staat op het punt de eerste te zijn die de strijd aangaat met Apple Silicon, en de pc-ecosysteem reageert dienovereenkomstig. Microsoft heeft naar verluidt plannen om de ARM-versie van zijn volgende Surface-tablet tot vlaggenschip te maken, en grote apps zoals Chrome en Dropbox hebben onlangs voor het eerst ARM-native Windows-versies […]

ChatGPT verspreidt urenlang onzin vanwege een fout

ChatGPT produceerde urenlang onsamenhangende tekst als gevolg van een fout in de systemen van OpenAI. Volgens OpenAI werd deze situatie veroorzaakt door een fout in de manier waarop het model tekstfragmenten analyseert en vervolgens antwoorden genereert. Mensen die in de nacht van dinsdag op woensdag vragen stelden aan ChatGPT kregen vreemde antwoorden. Op platforms zoals […]