Alles wat Apple aankondigde tijdens de WWDC 2024 keynote, inclusief Apple Intelligence en een make-over voor Siri

Het is weer tijd voor de WWDC 2024 keynote! Elk jaar trapt Apple zijn Worldwide Developers Conference af met een paar uur aan rechtstreekse aankondigingen, zoals de langverwachte Apple Intelligence en een make-over voor de slimme AI-assistent, Siri. We verwachtten dat veel van deze aankondigingen zouden draaien om de kunstmatige intelligentie-ambities van het bedrijf, en Apple stelde niet teleur. We brengen je ook nieuws over Vision Pro en veel updates van functies.

Ontwikkelaars kunnen, zoals gebruikelijk, hardware- en software-updates verwachten, evenals enkele andere items die we aanvankelijk dachten dat onthuld zouden worden. Brian Heater ging ook naar Equity om hierover te praten. Ga nu zitten en ontspan terwijl het team al het belangrijkste nieuws in een gemakkelijk te lezen overzicht doorneemt.

Apple Watch voegt eindelijk een functie toe die ik al jaren vraag

Brian Heater schrijft over zijn consistente verzoek aan Apple voor een bepaalde functie: de mogelijkheid om je activiteitsringen te pauzeren. Als je ziek bent, op een internationale vlucht zit, of merkt dat je om 9 uur ’s avonds je pols heftig schudt om je ringen te sluiten, kun je nu je voortgang pauzeren via de Watch of via de gekoppelde iPhone-app.

De apps die Apple heeft ‘Sherlocked’ op WWDC 2024

Apple is de laatste tijd druk bezig geweest en kondigde eerder deze week een reeks nieuwe functies aan voor zijn verschillende apparaten. Maar veel van die functies waren al tot op zekere hoogte beschikbaar op Apple-apparaten via apps van derden. Net als de afgelopen jaren zullen we dus de ideeën onderzoeken die Apple in deze updates heeft ‘Sherlocked’.

Waarom Apple een kleine-model aanpak kiest voor generatieve AI

Het bedrijf heeft sindsdien een deel van wat zijn aanpak van generatieve AI anders maakt onthuld. Ten eerste is er de reikwijdte. Veel van de meest prominente bedrijven in deze ruimte hanteren een ‘groter is beter’-aanpak voor hun modellen.

Apple’s AI, Apple Intelligence, is saai en praktisch — daarom werkt het

In plaats van gebruikers te overweldigen met te veel AI-functies, rolt de techgigant uit Cupertino AI zorgvuldig uit waar het nuttig kan zijn. Dat betekent dat de technologie niet wordt opgenomen waar het een bedreiging zou kunnen vormen voor de zorgvuldig samengestelde consumentenervaring van het gebruik van een Apple-apparaat.

Releated

Humane op zoek naar een koper

Humane, het bedrijf achter de veelbesproken Ai Pin die vorige maand met gemengde recensies werd gelanceerd, is volgens Bloomberg op zoek naar een koper, zo melden anonieme bronnen. Het bedrijf zou zichzelf hebben gewaardeerd tussen de $750 miljoen en $1 miljard, en het verkoopproces bevindt zich in de beginfase, aldus de bronnen. Humane heeft nooit […]

Microsoft Zal Windows Subsysteem voor Android op Windows 11 Volgend Jaar Beëindigen, maar Amazon Heeft Zojuist de Doodsklap Gegeven

Wat u moet weten: Microsoft heeft aangekondigd dat het Windows Subsysteem voor Android op Windows 11 zal depreceren op 5 maart 2025. Na die datum zal de Amazon Appstore op Windows en alle apps die afhankelijk zijn van Windows Subsysteem voor Android op Windows 11 niet langer worden ondersteund. Amazon heeft sindsdien een e-mail verzonden […]