Microsoft Zal Windows Subsysteem voor Android op Windows 11 Volgend Jaar Beëindigen, maar Amazon Heeft Zojuist de Doodsklap Gegeven

Wat u moet weten:
Microsoft heeft aangekondigd dat het Windows Subsysteem voor Android op Windows 11 zal depreceren op 5 maart 2025.
Na die datum zal de Amazon Appstore op Windows en alle apps die afhankelijk zijn van Windows Subsysteem voor Android op Windows 11 niet langer worden ondersteund.
Amazon heeft sindsdien een e-mail verzonden waarin wordt verduidelijkt dat Amazon Appstore op Windows 11 vanaf vandaag, 6 maart 2024, niet meer beschikbaar zal zijn.

Microsoft heeft abrupt aangekondigd dat het Windows Subsysteem voor Android (WSA) op Windows 11 zal depreceren. Gebruikers hebben tot 5 maart 2025 de tijd om alternatieve manieren te vinden om Android-apps op hun pc’s te draaien, aangezien na die datum alle apps die afhankelijk zijn van WSA niet langer worden ondersteund. Maar Amazon heeft de effectieve uitsluitingsdatum voor Android-apps op Windows 11 mogelijk zojuist versneld.

Amazon heeft een e-mail naar gebruikers van de Amazon Appstore gestuurd met de mededeling dat de winkel vanaf vandaag, 6 maart 2024, niet meer beschikbaar zal zijn. Dat is een volledig jaar voor het einde van de WSA-ondersteuning op Windows 11. Hoewel degenen die Amazon Appstore al op hun pc hebben geïnstalleerd, deze kunnen blijven gebruiken, zal iedereen die Android-apps op Windows 11 wil proberen, deze optie niet meer hebben.

WSA biedt geen officiële ondersteuning voor Google Play-services en de Google Play Store, waardoor Amazon Appstore de voorkeursmethode was om Android-apps op Windows 11 te installeren. Het is mogelijk om Android-apps op Windows 11 te sideloaden, maar dat kan vergeefse moeite zijn aangezien dit vanaf maart 2025 niet langer wordt ondersteund.

We schrijven om u te informeren over veranderingen in de beschikbaarheid van Amazon Appstore op Windows 11.

Vanaf 6 maart 2024 zal Amazon Appstore niet langer beschikbaar zijn om te downloaden vanuit de Microsoft Store op Windows 11-apparaten. Na 5 maart 2025 zal Amazon Appstore op Windows 11 en alle apps die daaruit zijn gedownload, niet langer worden ondersteund.

Ondanks deze verandering willen we u verzekeren dat Amazon Appstore beschikbaar en ondersteund zal blijven op Fire TV, Fire Tablet en Android-apparaten. We waarderen uw begrip en voortdurende steun terwijl we werken aan het verbeteren en evolueren van de Amazon Appstore-ervaring op die apparaten.

Releated

Alles wat Apple aankondigde tijdens de WWDC 2024 keynote, inclusief Apple Intelligence en een make-over voor Siri

Het is weer tijd voor de WWDC 2024 keynote! Elk jaar trapt Apple zijn Worldwide Developers Conference af met een paar uur aan rechtstreekse aankondigingen, zoals de langverwachte Apple Intelligence en een make-over voor de slimme AI-assistent, Siri. We verwachtten dat veel van deze aankondigingen zouden draaien om de kunstmatige intelligentie-ambities van het bedrijf, en […]

Humane op zoek naar een koper

Humane, het bedrijf achter de veelbesproken Ai Pin die vorige maand met gemengde recensies werd gelanceerd, is volgens Bloomberg op zoek naar een koper, zo melden anonieme bronnen. Het bedrijf zou zichzelf hebben gewaardeerd tussen de $750 miljoen en $1 miljard, en het verkoopproces bevindt zich in de beginfase, aldus de bronnen. Humane heeft nooit […]