WiiM introduceert Ultra en Amp Pro op High-End München Show

Streaming-audiospecialist WiiM blijft indruk maken met de lancering van twee nieuwe producten tijdens de High-End München Show, een tentoonstelling waar audioapparatuur getoond wordt waar de meesten van ons alleen maar van kunnen dromen.

Gelukkig zijn de streamers van WiiM niet buitensporig geprijsd, en deze twee nieuwe producten vormen daar geen uitzondering op. De lancering van de WiiM Ultra en de WiiM Amp Pro volgt op de aankondiging van WiiM’s populaire streamers en versterkers van audiokwaliteit van vorig jaar, nu in hun meest geüpgradede vormen.

De WiiM Ultra is ontworpen om uitstekend geluid te bieden met een reeks functies, connectiviteit en hoge prestaties. Het apparaat heeft een 3,5-inch full-color touchscreen, een fysieke volumeknop, plus een selectie van nieuwe audio-ingangen en -uitgangen.

Het apparaat kan ook verbinding maken met een groot aantal apparaten, waaronder platenspelers, televisies, hoofdtelefoons, AV-ontvangers, subwoofers, slimme luidsprekers, Bluetooth-headsets en meer. Met geavanceerde mogelijkheden voor audio van hoge resolutie stelt de WiiM Ultra gebruikers in staat om toegang te krijgen tot muziek, podcasts en audioboeken in hoge resolutie. Het apparaat integreert met populaire streamingdiensten en ondersteunt meerdere audioformaten.

De geüpgradede specificaties van de nieuwe WiiM Ultra omvatten een brede keuze aan audio-ingangen en -uitgangen, waaronder HDMI ARC, Line-In, Phono-in en optische ingangen, samen met Line-Out, optisch, coaxiaal, USB, subwoofer en een speciale koptelefoonuitgang. De streamer gebruikt een 32-bit/384kHz ES9038 Q2M SABRE DAC en is uitgerust met de nieuwste Wi-Fi 6E en Bluetooth 5.3-connectiviteit.

Het apparaat is gehuisvest in een aluminium behuizing met een nieuw 3,5-inch touchscreen, dat grote albumafbeeldingen, afspeelbediening, afspeelwachtrij, presets, EQ, audio-ingangen en -uitgangen en apparaatinstellingen toont. De WiiM Ultra heeft ook ingebouwde ruimtecorrectietechnologie die de akoestiek van een kamer nauwkeurig meet en aangepaste correcties maakt voor luidsprekers en subwoofer.

De WiiM Amp Pro is het tweede product dat gelanceerd wordt op de High-End München. Het is een geüpgradede versie van het eerste model van WiiM, dat eind 2023 werd gelanceerd. Er zijn wijzigingen aangebracht op basis van klantenfeedback met behulp van hoogwaardige componenten, geavanceerde signaalverwerking en verbeterde draadloze connectiviteit. Gebruikers van de WiiM Amp Pro kunnen het apparaat integreren met klassieke passieve luidsprekers, een televisieopstelling of een vintage platenspeler.

De versterker heeft een compacte vormfactor en heeft enkele kleine cosmetische updates ondergaan aan de knoppen, knoppen, status-LED en volumen-LEDs en metalen achterkant, evenals herontworpen interne circuits. De WiiM Amp Pro gebruikt Wi-Fi 6E en Bluetooth 5.3 voor draadloze streaming. De geïntegreerde versterker heeft een uitgangsvermogen van 60W per kanaal bij 8Ω (of 120 watt per kanaal bij 4Ω). Hij kan tot vier luidsprekers van stroom voorzien en heeft een extra post-filter feedback (PFFB) lus. De DAC is een 32-bit/384kHz ES9038 Q2M SABRE DAC en TI TPA3255 klasse-D versterker.

Releated

Samsung Geeft Kritische Update Voor Miljoenen Galaxy Gebruikers

Naarmate april nadert, is de vraag voor Galaxy-gebruikers of de naadloze update die we Samsung eindelijk zagen toepassen – tenminste op de A55 – in maart zich zal uitbreiden naar andere apparaten nu de maandelijkse updatecyclus zich naar april verplaatst. In plaats van de telefoon te pauzeren terwijl een update wordt gedownload en geïnstalleerd, of […]

Xiaomi onthult renders en cameraspecificaties van 14 Ultra-model

Xiaomi-oprichter Lei Jun heeft onlangs enkele renders gedeeld van de langverwachte Xiaomi 14 Ultra, een opvallende toevoeging aan de reeks vlaggenschiptelefoons van het bedrijf. De renders tonen zowel de zwarte als de witte variant van het toestel vanuit verschillende hoeken, waardoor fans een voorproefje krijgen van het design voordat het officieel wordt gelanceerd. Opvallend is […]